Gobex GOLF

Gobex GOLF er løsningen for golf vi tilbyr for golfklubber og spillere. Oppfunnet i Mandal og helt unikt alt annet, er dette et konsept som gjør golfspillet enklere og mer underholdende. Med Gobex GOLF kan spillere enkelt føre score og få oppdateringer i handicap, klubber kan enkelt kjøre turneringer med ekte live score der resultatet er klart straks sistemann kommer inn, og ellers andre skreddersydde løsninger for klubber med spesielle behov.

Hovedidéen bak Gobex GOLF er at spillere utstyres med et smartkort. Dette smartkortet er enten personalisert for den enkelte spiller eller et kort som lånes, f.eks. under en turnering. Dette smartkortet er nå spillerens scorekort.

Underveis i runden føres antall slag inn i spesielle terminaler plassert etter hvert hull. Etter runden leses scores inn i selvbetjente kiosker eller hos turneringskommite. Uansett vær, uansett alder - disse scorekortene er enkle å benytte for alle!

Et smartkort er mer enn et scorekort. I Gobex GOLF inngår også løsninger for betaling, f.eks. ballautomat, og adgangskontroll. Har du i tillegg spesielle ønsker lytter vi gjerne!

Hvorfor Gobex?

Vi kan IT og golf. Legg på utmerket support og valget er enkelt!