Oversikt

Fra tiden da golf først ble oppfunnet og til i dag har selve spillet stort sett vært det samme.

Dessverre har også scoring, organisering av turneringer, leaderboards, handicap og mange andre aspekter for spiller og klubbadministrasjon også beholdt tradisjonen - tungvindte og lite tidsbesparende.

Mens hver klubb kan tilby ulike baner, er det ofte lite annet som gir spillere det lille ekstra for den unike golfopplevelsen.

Vi tror at det er mulig å tilby mer, ikke ved å jobbe hardere, men smartere. Smart teknologi vil enkelt si muligheten til å tilby flere funksjoner og fordeler uten å måtte gi avkall på brukervennlighet, kontroll eller utvidelsesmuligheter.

Videre vil vår ekspertise og forståelse av spesielle krav fra enkeltklubber enkelt kunne omsettes i skreddersydde løsninger.

Gobex GOLF tar hensyn til alt dette. Ung som gammel, ny klubb som erfaren klubb, alle vil kunne dra nytte av Gobex GOLF. Det er enkelt, sikkert, fleksibelt, robust og med utvidelsesmuligheter. Her i Norge er det dessuten integrert med Norges Golfforbunds sentrale medlemsdatabase gjennom GolfBox, slik at bl.a. handicapopdateringer går automatisk.